Каталог Каталог

ЛИНИЯ 900 KORE - Електрически солид топ с 4 нагреваеми зони и електрическа фурна, C-E911

C-E911
Fagor
Свържете се с нас за цена
Направи запитване
Нужда от помощ?02/862 55 66
Захранване:
  • Ток
Мощност:
22kW
Размери:
800/930/850мм

Здравина, ергономичност, лесни за почистване. Дизайн, който предлага най-висока производителност с максимална гъвкавост. Всичко това ни позволява да Ви предложим най-добрите решения за професионалната кухня събрани в една линия, а именно линия 900 Kore Generation от Fagor Industrial.

Представяме Ви електрически солид топ с 4 нагреваеми зони, всяка по 4 kW и електрическа фурна GN2/1. Изработен от неръждаема стомана AISI-304 с горен плот с дебелина 2 мм.
Термостат за всяка нагреваема зона, което позволява използването на различни температури едновременно. 7-позиционен ключ за управление. Вграден вентилатор за намаляване температурата на компонентите. Нагреваемата плоча от е от чугун с дебелина 16 мм. Ниво на водонепропускливост IPX5. Бутоните за управление са върху защитна основа, която спира проникването на вода.

Фурна 
Фурната е изработена изцяло от неръждаема стомана, което улеснява почистването и осигурява по-добра хигиена. Мощност на фурната - 6 kW. Дъното на фурната е от 6 мм чугун, което гарантира добра работа и равномерно разпределение на температурата. Уплътнение на фурната от фибростъкло, което увеличава топлинната ефективност. Температурен контрол чрез термостатичен вентил oт 125°C до 310°C.