За нас е удоволствие да споделим с вас, че Шеф Петър Йоргов от Грифид хотели е с приз за най-голям принос за развитието на кулинарната култура в България и обучение на млади кулинари през 2023 г.
"Петър Йоргов, част от екипа на Грифид хотели през годините се е...
Представяме ВИ
Уникално решение за вашата кухня
FAGOR PROFESSIONAL
https://vimeo.com/865499987/b0088961b6?share=copy
Гамата KORE Monoblock е проектирана да предлага всички предимства на нашите модулни единици; комбинирани в един плот,...
През 2020 "Тирол Профешънъл ЕООД" се кандидатира и успешно беше класиран като бенефициент за финансова помощ на стойност 10 000лв. по проект "Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19" от Европейски фонд за...
Днес има три основни гастрономически награди, които дават най-голямо признание в света и това са: Звездите Мишлен, 50-те най-добри ресторанта в света и наградите на James Beard.
50-те най-добри ресторанта в света
Тази награда се появява преди 16 години като рубрика в...
Фокус към прецизността
Всяка година храната преминава през различни тенденции, които освен вкусови могат да бъдат и в оформянето и сервирането. Дълго време тенденцията в подредбата на продукцията беше насочена към естествено подредената чиния. Чиния, в която има изобилие от...
Историята на кулинарния гид „Мишлен“ започнала през далечната 1900 година в Париж. Двамата братя Андре и Едуард Мишлен обикаляли из Франция, развивайки своя бизнес, свързан с автомобилните гуми. Пътувайки от град на град, те посещавали различни заведения и записвали в тефтер...