News

13.12.2023 Принос за развитието на кулинарната култура в България и обучение на млади кулинари през 2023 г.
 За нас е удоволствие да споделим с вас, че Шеф Петър Йоргов от Грифид хотели е с приз за най-голям принос за развитието на кулинарната култура в България и обучение на млади кулинари през 2023 г. "Петър Йоргов, част от екипа на Грифид хотели през годините се е...
09.11.2023 Дизайн без граници за безупречна кухня! KORE Monoblock от FAGOR PROFESSIONAL
Представяме ВИ  Уникално решение за вашата кухня  FAGOR PROFESSIONAL https://vimeo.com/865499987/b0088961b6?share=copy   Гамата KORE Monoblock  е проектирана да предлага всички предимства на нашите модулни единици; комбинирани в един плот,...
20.07.2020 ОП Иновации и конкуретноспособност
През 2020 "Тирол Профешънъл ЕООД" се кандидатира и успешно беше класиран като бенефициент за финансова помощ на стойност 10 000лв. по проект "Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19" от Европейски фонд за...
18.05.2019 Най-известните кулинарни награди
Днес има три основни гастрономически награди, които дават най-голямо признание в света и това са: Звездите Мишлен, 50-те най-добри ресторанта в света и наградите на James Beard. 50-те най-добри ресторанта в света Тази награда се появява преди 16 години като рубрика в...
10.03.2018 Тенденциите при храната през 2018 година
Фокус към прецизността Всяка година храната преминава през различни тенденции, които освен вкусови могат да бъдат и в оформянето и сервирането. Дълго време тенденцията в подредбата на продукцията беше насочена към естествено подредената чиния. Чиния, в която има изобилие от...
30.12.2017 Историята на Мишлен
Историята на кулинарния гид „Мишлен“ започнала през далечната 1900 година в Париж. Двамата братя Андре и Едуард Мишлен обикаляли из Франция, развивайки своя бизнес, свързан с автомобилните гуми. Пътувайки от град на град, те посещавали различни заведения и записвали в тефтер...
1 2